L’equip

A Scire Law comptem amb professionals provinents de diferents despatxos d’advocats, empreses de prestigi nacional i internacional reconegut i del sector públic.

El nostre equip destaca en l’assessorament d’importants sectors econòmics com ara l’agroalimentari, de distribució i franquícies, immobiliari i construcció, bancari i del mercat de valors, d’oci i restauració i sanitari.

Conèixer profundament el sector en què operen els nostres clients ens permet configurar un assessorament

personalitzat amb solucions reals a mida, garantint l’absoluta implicació dels socis en tots i cadascun dels projectes.

Creiem en el canvi però no de manera gratuïta, sinó com a eina d’adaptabilitat dins d’un procés de millora permanent. Aquesta és la filosofia que garanteix l’excel·lència en la prestació dels nostres serveis.

Socis

Mercè A. Fernández

Llicenciada en dret i ciències polítiques per la Universitat Abat Oliba CEU de Barcelona ha cursat el programa Corporate Compliance a Esade Law School, així com el programa d’especialització en pràctica jurídica a la Universitat Abat Oliba CEU i el curs de comptabilitat al Centre d’Estudis Financers (CEF).

En l’actualitat és professora titular d’introducció al dret en el grau de direcció hotelera de l’Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona (ESHOB).

En els seus anys d’exercici, s’ha especialitzat en l’àmbit dels litigis civils i mercantils. Va iniciar la seva carrera al Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya. Posteriorment, ha format part dels equips de dret processal als despatxos d’advocats Trias de Bes y Vidal-Quadras, Pintó Ruiz & Del Valle i Ramón y Cajal Abogados per, finalment, fundar Scire Law. Ha dirigit nombrosos procediments judicials de màxima complexitat, ha centrat la seva experiència en la resolució de conflictes civils i mercantils, bancaris, concursals, de dret marcari, en l’incompliment i resolució de contractes i en la responsabilitat professional.

Idiomes: castellà, català, anglès i francès.

MERCÈ A. FERNÁNDEZ

SOCI

ANTONI FERNÁNDEZ TEIXIDÓ

SOCI

Antoni Fernández Teixidó

Economista, llicenciat en administració i direcció d’empreses, censor jurat de comptes, auditor i consultor.

Antoni ha desenvolupat una intensa carrera política. Va ser secretari general de CDS amb Adolfo Suárez. Diputat a les Corts Generals, president del seu grup parlamentari i diputat al Parlament de Catalunya. Ha estat membre del Comitè Executiu i conseller nacional de CiU. Ha ocupat el càrrec de conseller de Treball, Indústria, Comerç i Turisme del govern de la Generalitat de Catalunya. Recentment ha fundat el moviment civil Lliures. Actualment, és vicepresident de la Societat d’Estudis Econòmics de Foment del Treball Nacional, soci fundador de l’Institut von Mises, membre de la Fundació Catalunya Oberta, membre del Cercle d’Economia, soci de l’Institut Juan de Mariana, de l’Associació Espanyola de Directius i president executiu de la Fundació Privada del RCD Espanyol. Paral·lelament a la seva vocació política, ha tingut sempre una activitat empresarial i professional notable. És soci fundador del grup CETEB des de 1980, del qual formen part les societats Finances Globals i Anàlisi de Tributs i Comptes i Control Auditors. Al llarg de la seva carrera professional ha assessorat fiscalment un gran nombre d’empreses, associacions i gremis de sectors diferents.

Idiomes: castellà, català i anglès.

Esther Amselem Amselem

Economista, llicenciada en administració i direcció d’empreses i auditora de comptes, Esther va iniciar la seva trajectòria professional en els departaments comptable i financer de la Sociedad Cooperativa de Instalaciones Asistenciales Sanitarias (SCIAS), Symester i la química Uquifa.

El 1981 es va incorporar al grup CETEB, i el 1993 va ser nomenada sòcia, any en què va fundar juntament amb el seu soci Antoni Fernández Teixidó les companyies Finances Globals i Anàlisi de Tributs i Comptes i Control Auditors des de les quals assessora multitud d’empreses en matèria fiscal i comptable. Esther ocupa en el càrrec de secretària del consell d’administració de diverses societats, associacions i fundacions de sectors diferents. A més, ha estat nomenada administradora concursal de diferents empreses.

Idiomes: castellà, català i francès.

ESTHER AMSELEM AMSELEM

SOCI

Of counsels

PABLO NUEVO LÓPEZ

OF COUNSEL

Pablo Nuevo López

Llicenciat en dret per la Universitat Pontifícia de Comillas – ICADE i doctor en dret cum laude per la Universitat CEU San Pablo, Pablo va cursar el Curs superior de dret de la competència europeu i espanyol al centre d’estudis Ramón Carande i va obtenir el diploma d’estudis avançats a la Universitat CEU San Pablo.

Va iniciar la seva carrera professional al Departament de Dret Públic de Garrigues a la seva oficina de Madrid. Posteriorment, va desenvolupar una intensa activitat acadèmica, i actualment és director del Departament de Dret i Ciència Política, director i coordinador del màster universitari en advocacia i professor titular de dret constitucional a la Universitat Abat Oliba CEU.

A més, a nivell internacional, Pablo ha sigut visiting scholar a la Regent University Law School i a l’Institut d’Estudis Europeus, University of Notre Dame, a més d’haver participat a ponències rellevants a universitats de tot el món. És també membre del Consell Científic de la revista Prawo i Polityka, editada a Lublin (Polònia).